Wij, Airco@home, krijgen meer opdrachten binnen. Dus hebben we meer handen nodig. Vooral op de werkvloer!

Daarom is Airco@home op zoek naar een ervaren airco monteur (38 uur).

Waarom werken bij Airco@home? Airco@home is een startend en snelgroeiend bedrijf uit Voorschoten met een drive om nog sneller te groeien zonder de persoonlijke touch te verliezen. Er is daarnaast genoeg variatie op de werkvloer, van een eenvoudig wandmodel tot een geavanceerde totaalinstallatie, zo is het altijd weer een nieuwe uitdaging. Als bedrijf zijn wij erg ambitieus, nauwkeurig en werken we hard. Ben jij een enthousiast persoon met een positieve inzet waarbij de bovenstaande punten jou aanspreken. Dan is de eerste match al gemaakt.

Wat bieden wij jou aan? Ten eerste een gezellig en enthousiast team met leuke collega’s. Daarnaast een goed salaris waar goede arbeidsvoorwaarden en mooie doorgroeimogelijkheden bij worden geleverd. Hiermee vragen wij wel van jou dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B en je de Nederlandse taal spreekt. Ook is ervaring en certificering om airco’s te installeren een pre.

Dus wil je graag bij ons aan de slag, dan willen we graag een gesprek met jou. Stuur dan een mail naar sandra@airco-athome.nl of bel overdag naar 071 2400597.