Ben jij een leuke nette gozer en wil jij graag per direct je handen uit de mouwen steken voor ons? Wil je onderdeel worden van een enthousiast team met leuke collega’s en ben je service gericht?

Wij zijn op zoek naar een ervaren airco monteur. Je gaat samen met een hulpmonteur op pad. Je monteert airco installaties bij de mensen thuis en bij bedrijven. Je pleegt service onderhoud en verhelpt storingen. Het is super leuk en hard werken, daar word je voor beloond. De klik met je hulpmonteur is belangrijk en de samenstelling van het duo passen we op jou aan.

Wij zijn een startend snelgroeiend bedrijf en zijn gevestigd in Voorschoten (ZH).We leveren en installeren airconditioning en ideaal-klimaatinstallaties. Dit kan variëren van een eenvoudig wandmodel tot een geavanceerde totaalinstallatie. Hiermee zorgen we voor koeling, verwarming en ventilatie in de ruimtes, creëren we een ideaal en schoon leefklimaatMaatwerk, kwaliteit en een goede service stellen wij voorop bij onze uitvoering.

We bieden je een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en mooie doorgroeimogelijkheden. Van jou vragen we enthousiasme en een positieve inzet. Ook ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en spreek je de Nederlandse taal. Ervaring en certificering om airco’ s te installeren is een pre.

Herken jij jezelf in wat hierboven staat, dan willen we graag een gesprek met jou.Stuur dan een mail naar info@airco-athome.nl of bel overdag 0712400597