Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Airco@home, de persoonlijke airco-installateur aan huis. Vanuit ons kantoor in Voorschoten werken we, centraal vanuit de Randstad, aan woonklimaat projecten door het hele land. Van klaslokalen tot vakantiewoningen en van eengezinswoning tot appartementencomplex: wij adviseren u en installeren en onderhouden uw airconditioningsystemen.

Met een hecht team werken we iedere dag met energie en plezier aan diverse projecten. Ons team zien we als onze grootste kracht.

Stephan Duyndam

Eigenaar en oprichter van Airco@home

Komt uit Voorschoten, heeft een gezin met 2 jonge jongens. “Het idee van Airco@home ontstond op het strand in Frankrijk. Ik had sinds 2003 een eigen onderneming in elektrotechniek, maar de ondernemer in mij was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn diploma’s gehaald als gecertificeerd installateur om airco’s te mogen leveren en installeren. Bij Airco@home staan we voor de mooist mogelijke afwerking en nette mensen over de vloer. Onze monteurs zijn onze visitekaartjes!”

Wien Beemer – Hoofdmonteur

Sandra Hensen – Manager Office & Customer Care

Kaj van Gulik – Accountmanager

Afspraak maken?

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag naar u toe om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn. Liever eerst een oriënterend gesprek inplannen? Kom gerust langs voor een kop koffie. 

Wilt u ook een aangenaam woonklimaat?
Dat kan in 4 stappen geregeld zijn:

Bel 071 240 05 97 of vul het contactformulier in
We maken een afspraak en komen bij u kijken
U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte
Er wordt 4 weken na akkoord geïnstalleerd